Rabu, 4 April 2012

Wordless Wednesday 3 - Terapi Jiwa


Pengisian masa lapang

 
**Kadang kala menghabis masa dengan bahan bacaan sebegini cukup terkesan di hati..banyak sebenarnya yang kita tidak tahu yang sepatutnya semua itu kita perlu ambil tahu..


14 ulasan:

  1. makin banyak yang kita baca makin banyak yang kita tidak tahu sebenarnya..

    BalasPadam
  2. Salam bunga tulip..

    Selain Dari terapi jiwa, minat suka membaca Akan menguatkan ingatan,
    Dan bila dah tua tak nyanyok... :)

    BalasPadam
  3. Setuju...
    Buku jua bley menginsafkan...

    BalasPadam
  4. Buku-buku motivasi sangat bagus dibaca untuk memotivasikan hati dan jiwa kita.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul tu akak, buku motivasi boleh membina balik keyakinan diri yang semakin berkurang :)

      Padam
  5. Deru ombak~~wsalam..ye, pasal tu kite kna banyakkan membaca :)
    asyira~~baca la dengan mata hati.ehehe..
    AA~~kena cari buku yg bermanfaat kak..byk je, cuma saya ni yang rajin tak rajin je nak baca :P

    BalasPadam
  6. same la kiter.. ckj pun kadang2 suka habiskan masa lapang dengan membaca.. ckj memang suka baca buku2 macam ni.. :) kalau sudi meh la jenuh page my books review di menu tab Kay Jue Blog.. :)

    BalasPadam
  7. salam perkenalan..setuju sangat..ilmu amat berharga utk beklan dunia & akhirat..

    BalasPadam
  8. Selain dari baca novel saya juga minat baca buku2 motivasi seperti ini.

    BalasPadam
  9. Lama awk x update bunga tulip...bz ye? ;)

    BalasPadam
  10. masih ada novel belum baca lagi :(
    xde masa

    BalasPadam