Jumaat, 30 Oktober 2015

Setahun dua bulan

Assalamualaikum...

salam jumaat semua..genap setahun dua bulan (14bulan) ammar Muhammad hari ni. dan Alhamdulillah dia dah boleh berjalan sendiri tanpa bantuan :)

Dah jadi mak-mak ni memang semangat kan bila tengok anak dah pandai buat satu-satu benda..macam contoh masa memula anak pandai nak meniarap dulu. kemain mak dia yang hepi siap tepuk tangan lompat bintang bagai. hehe

Sekarang ni tiap kali tengok motorsikal mesti Ammar Muhammad akan cakap vrom vromm.. siap tunjuk motor tu. setiap hari nak minta papanya bawak naik motor round kampung. demi anak yang satu ni papa penat balik kerja pun bawa jugak dia jenjalan naik motor. wah bahagia betul dia dapat bediri atas bakul motor sambil tangan genggam erat kat bingkai cermin. tak menoleh kebelakang dah dia :P

agaknya budak memang macam tu kan.. penat balik kerja pun boleh hilang bila dah jumpa anak. telatahnya membahagiakan.
 
 
letak gambar Muhammad masa umur 6 bulan sebab rindu masa dia baby.
 
 
 
 
SELAMAT ULANG BULAN YANG KE14 AMMAR MUHAMMAD :)

6 ulasan:

  1. saya memang tak ajar anak saya masa kecil dulu bawa naik motor sebelum atau selepas kerja.

    saya tahu, kalau dah terbiasa.... susah nak tinggalkan.

    saya vroom vroom dengan mereka kat dalam rumah jer....hi...

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu Pak IM..sekarang mmg anak saya dah terbiasa. pantang nampak motor asik nak vrom vromm je..

      ni sorang lagi boleh la layankan esok lusa bila dah ramai tak tau macam mana pla.

      Padam
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    BalasPadam

  3. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, musik, video, film dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis

    BalasPadam
  4. Проститутки Киева с фото sex siap tunjuk motor tu. setiap hari nak minta papanya bawak naik motor round kampung. demi anak yang satu ni papa Без хороших отцов нет хорошего воспитания, несмотря на все школы.
    , индивидуалки Киева - это самое удобное сочетание фраз для поиска представительниц этого направления Ласковая проститутка, прекрасно сложена и ухожена. Приеду к Вам или приглашу в гости мужчину, желающего приятно провести досуг с проституткой.

    BalasPadam
  5. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    BalasPadam