Rabu, 5 Februari 2014

05 Februari 1986

 
 
  
Hari ini..
Genap usiamu 28 tahun
Aku mengharapkan di usia dan ditahun ini
kegembiraan dan kebahagiaan selalu bersamamu
in shaa allah kehidupan lebih berseri dengan hadirnya 'dia' nanti
pengikat kasih kita, kurniaan dari Yang Esa
 
selamat ulang tahun sayang
tiada hadiah mahal dapat ku berikan
cuma ingatan dan doa ikhlas ku titipkan buatmu
mendoakan moga dirimu diberikan kesihatan berpanjangan
agar aku bisa berpaut, menumpang kasih padamu
 
Suamiku..
kita punya jalan cerita hidup berbeza
semoga ikatan perkahwinan ini mendekatkan diri kita berdua
bukan untuk mencari berbezaan, tapi untuk kita mencari satu titik persamaan
bertabah la sayang, aku sentiasa ada bersama denganmu
dalam susah dan senangmu jua
biar kita sama seiring menggapai redhaNya
buat bekal kita di sana nanti.
 
 Terima kasih untuk segalanya...
~~Selamat ulang tahun kelahiran buatmu~~
 
 
kamu suatu ketika dulu...
 
 

16 ulasan:

  1. happy birthday...moga bhgia selamanya...

    BalasPadam
  2. Ala2 comeyner..ada gmbr ms kecil2...hepy besday...

    BalasPadam
    Balasan
    1. ye cik mah
      aritu jumpa gambar ni kat rumah
      dia dulu dan kini tak jauh berbeza :)

      Padam
  3. Selamat ulang tahun la kat suami bunga tulip yg tercinta. Ni romantik punya n3 sila terharu byk2 hehehe...

    Baby apa kabar? Mak baby ada morning sickness tak?


    Nong andy

    BalasPadam
  4. Terima kasih kak Nong...
    Khabar baik Alhamdulillah di awal kehamilan ni belum lagi kena morning sickness masih gagah macam dulu. makan pun boleh jak semua

    BalasPadam
  5. Selamat ulang tahun kepada encik suami...semoga perhubungan anda berdua kekal bahgia hingga akhir hayat...

    BalasPadam
    Balasan
    1. mudah-mudahan bunda..terima kasih atas ingatannya :)

      Padam
  6. selamat ulang tahun kepada suami Jas.. semoga sentiasa diberkati Allah S.W.T utk Jas & suami dan coming baby..yeee.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. ya Atie kena sihat untuk keluarga kan.ehe..coming baby? wah.. :)

      Padam
  7. selamat ulang tahun kepada suami. Semoga perhubungan kekal selamanya.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Amin...terima kasih :)

      Padam
    2. Sama-sama. dah sambut hari lahir ker akak ;-)

      Padam
  8. Selamat ulang tahun kepada encik suami. Semoga berbahagia selalu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. moga bahagia milik kita semua :)

      Padam
  9. Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    BalasPadam